Over ons

Harmonicafactory streeft naar een volledige webshop-omgeving voor harmonicaspelers, waar mondharmonica's, info, randapparatuur en service samen komen.

We zijn inmiddels naar een bekend mondharmonica-fenomeen door gegroeid in NL&BE en hebben nog altijd de visie dat het op online-mondharmonica platformgebied beter kan en dat bieden wij hier aan!

We onderscheiden ons door onze volledigheid, fatsoenlijke beprijzing, service, persoonlijk advies, voorraden, snelle levering en een volledig assortiment voor beginners tot experts en hobbyist tot artiest.

2021-2023 worden voor ons jaren van uitbreiding en optimalisatie om door te groeien naar het platform dat wij uiteindelijk willen worden en zijn om daarna de volgende stappen te zetten.

In de lange termijn willen we nog eens een fysieke gespecialiseerde winkel openen in Nederland, eigen mondharmonica's ontwikkelen in samenwerking met een vooraanstaand merk en een Custom Configurator toevoegen zodat er zelf een eigen mondharmonica samengesteld kan worden! (dit is op aanvraag al wel mogelijk). Ook gaan we werken aan een meertalige webshop en gaan we ondersteunende services toevoegen zoals; (ultrasoon) reiniging, reparatie en tuning op wens van de klant.

 
------STAY TUNED------