Zie merk

Klik op de logo's om direct door te gaan

Één van de oudste merken, sinds 1847. Een merk met enorme kennis, ervaring en vakmanschap. Seydel maakt een zeer divers assortiment waar eigenlijk alle type en stijlen wel vertegenwoordigd zijn op mondharmonica vlak. Zeer breed assortiment, in alle prijsklassen te verkrijgen, maar elk instrument is pure kwaliteit.

Seydel levert vele soorten stemmingen en toonsoorten en staan bekend om hun roestvrijstalen rieten naast de standaard messing exemplaren. Mede hier door kunnen instrumenten welke hier mee uitgerust zijn, zeer precies en zuiver bespeeld worden en tot 5 keer langer mee gaan, ten opzichte van de standaard messing exemplaren. 1 van de top mondharmonica merken!Hohner is ook één van de bekendste en oudste merken onder de mondharmonica's, het bedrijf was opgestart en produceerde al mondharmonica's voor de 20ste eeuw. Door de jaren heen hebben zij hun assortiment zeer divers en breed gemaakt, en vinden veel van de hedendaagse mondharmonica's (ook van andere merken) hun basis in de oorsprong van legendarische Hohner modellen. Hohner gaat echter ook met de tijd mee, en heeft in de loop van de jaren een aantal paradepaardjes voortgebracht welke een begrip zijn gaan vormen in de industrie. Zoals de 'Special20' en recent de 'Crossover'.

 

 

Suzuki werd opgericht in 1953 als mondharmonica fabrikant, door de huidige voorzitter Manji Suzuki. Suzuki heeft zich jarenlang gericht op de onderwijsmarkt met als doel producten gebruiksvriendelijk te maken voor studenten en docenten.

Bij Suzuki produceren ze alle onderdelen die een dergelijk verwerkingsprecisie vereisen in eigen huis en handhaven ze een hoge kwaliteit door middel van strenge inspecties. Zij staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten, prachtige tonen en instrumenten, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.Lee Oskar mondharmonica's worden over de hele wereld bespeeld, en zijn ontworpen door de speler Lee Oskar zelf, geproduceerd door het grote merk Tombo. Deze verschillende type mondharmonica's kunnen voor zeer veelzijdige muziek stijlen gebruikt worden en staan bekend om het zuivere geluid en gemakkelijke bespeelbaarheid. Te verkrijgen in verschillende stemmingen, waarin de basis componenten gelijk zijn.

Wij verkopen ook alle rietplaten los, zo kan je relatief snel en goedkoop je instrument ombouwen of weer zuiver krijgen!

 
Fabrikant Tombo uit Japan heeft een geschiedenis van meer dan 80 jaar sinds de oprichting in 1917. Hun mondharmonica's worden geproduceerd met vakmanschap en de eerbiedwaardige traditie wordt zeer bewonderd door mondharmonicaspelers over de hele wereld.

Tombo wordt beschouwd als een mondharmonica fabrikant van topkwaliteit en hun producten produceren een geweldige uniek klinkende sound.Ook zijn zij de gekozen producent voor de populaire Lee Oskar mondharmonica reeks.