Over ons

Harmonicafactory biedt een webshop-omgeving voor mondharmonica-spelers, waar mondharmonica's, info, randapparatuur, spelers en service samen komen.

Ons doel is een platform neer te zetten voor spelers uit hoofdzakelijk de Benelux waar deze terecht kunnen voor info, ondersteuning, instrumenten en apparatuur waar niet alleen prijs belangrijk is maar ook service en persoonlijk advies.

2022 is weer een gigantisch gek jaar geworden, toch blijven wij uitbreiden en grotere voorraden aanleggen, ons assortiment verbreden en meer merken op nemen. We blijven vertrouwen hebben in de toekomst en doen er alles aan om dit waar te maken en hopen op jullie steun!

In de lange termijn willen we nog eens een fysieke gespecialiseerde winkel openen in Nederland, eigen mondharmonica's ontwikkelen in samenwerking met een vooraanstaand merk en een Custom Configurator toevoegen zodat er zelf een eigen mondharmonica samengesteld kan worden (dit is op aanvraag al wel mogelijk). Ook werken we aan een meertalige webshop en gaan we ondersteunende services toevoegen zoals; (ultrasoon) reiniging, reparatie en tuning op wens van de klant.

 
------STAY TUNED------